Módní trendy podzim/zima 2022

Úplým džínám a nudným barvám odzvonilo. Držte krok s aktuálními trendy! Přehled těch nejžhavějších jsme pro vás připravili v tomto článku. 😉

11. 10. 2022

Módní trendy podzim/zima 2022

Úplým džínám a nudným barvám odzvonilo. Držte krok s aktuálními trendy! Přehled těch nejžhavějších jsme pro vás připravili v tomto článku. 😉
11. 10. 2022
Inspirace Tipy

Podívejte se na výběr módních kousků, které letí tento podzim a zimu. Nemusíte obměňovat celý šatník, stačí, když nějaký prvek zařadíte do svého stávajícího.

PODZIMNÍ VÝBĚR PRO ŽENY

Jen růžová to může být 🎶💗

Nebojte se barev! Na sociálních sítích se to barvami přímo hemží. Značně však převládá růžová. Někde se dočtete, že je jedno jaká - pastelová, nebo sytá... sytě růžová však v oblíbenosti u žen vede. Ostatně poslední fashion week v Praze růžová vcelku ovládla.
Ať už se rozhodnete pro celý oblekovový komplet, ale i halenku, top, či jako doplněk kabelku, budete trendy! Nemusíte se oblékat celá do růžové (i když i to teď frčí), bohatě bude stačit rozzářit jedním růžovým kouskem váš, jinak přízemní, outfit.

růžová

Zalando Lounge: Obrázek č. 1 cena: 489 Kč Obrázek č. 2 cena: 4 499 Kč Obrázek č. 3 cena: 1 199 Kč Obrázek č. 4 cena: 2 449 Kč

Přejít do obchodu

Krásou ani nedýcháme - korzety

Nenechte se vyděsit. I když korzety nosily paničky v dávných dobách, aby si vytvarovaly vosí pas, v dnešní době se jedná o módní kousek, který nikomu neublíží. Můžete ho nosit jako vrchní vrstvu přes košili, nebo na holé tělo jako dominantní část vašeho outfitu. Řeč je o korzetech, které přebírají vládu nad podzimní módou.

Džíny po starším bráchovi aneb BAGGY JEANS

Po dlouhých letech, kdy jsme byly zvyklé nosit úplé kalhoty, aby vynikly naše krásné ženské křivky, přichází do módy trochu volnější styl. Upřímně ale, ne každé postavě bude tento střih lichotit, každopádně na vysokých postavách vypadají skvěle. Řeč je o širokých, volných džínách. Koneckonců, džíny jsou základ šatníku. Kombinovat je můžete s oversize tričky, mikinami, svetry, ale i výše zmíněnými korzety, úplými topy, teniskami či lodičkami - je to jen na vás! Třešničkou na dortu bude, když zvolíte střih s nízkým pasem - ano, tento trend je zpět, ať už se nám to líbí nebo ne.

džíny

Zalando Lounge: Obrázek č. 1 cena: 399 Kč Obrázek č. 2 cena: 339 Kč Obrázek č. 3 cena: 489 Kč Obrázek č. 4 cena: 1 049 Kč

Přejít do obchodu

Maxi sukně, maxi šaty

Pokud jste spíše letní typ člověka a stále si nechcete připustit, že už tu máme podzim, máme pro vás dobrou zprávu. Počasí sice ovládat neumíme, ale poradíme vám, jaké sukně a šaty se tento podzim nosí. Nebudeme vás napínat - jsou to ty maxi. Můžete je kombinovat se svetry i mikanami, teniskami i podzimními kotníčkovými botami.

šatysukně

Zalando Lounge: Obrázek č. 1 cena: 1 449 Kč Obrázek č. 2 cena: 1 549 Kč Obrázek č. 3 cena: 2 749 Kč Obrázek č. 4 cena: 2 574 Kč

Přejít do obchodu

V teplém a pleteném, přesto chic

Žhavým trendem podzimu 2022 jsou úplety. Pletené vesty, úpletové roláky, pletené komplety..ať už obléknete cokoliv, budete v teple, pohodlí a ještě ke všemu trendy! A nezapomeňte - čím víc barev, čím víc oversize, tím lépe!

pletené

Zalando Lounge: Obrázek č. 1 cena: 2 199 Kč Obrázek č. 2 cena: 2 999 Kč Obrázek č. 3 cena: 2 899 Kč Obrázek č. 4 cena: 3 149 Kč

Přejít do obchodu

Další módní trendy

V neposlední řadě nesmíme zapomenout zmínit jako skvělý módní doplněk čelenku. Barevnou, decentní, osázenou perlami, nebo čelenku ze šátku. Takový kousek dodá vašemu outfitu šmrnc.
Starou klasikou, kterou má v šatníku snad každý z nás, je bílé tílko.
Kromě baggy jeans zazáříte v ruchu velkoměsta i v klasických kapsáčích. Ano, i tento styl se vrátil a začíná být čím dál více oblíbený.
Pokud váháte, jakou obuv zvolit, určitě neuděláte chybu s mokasínkami. Na podzimní chladné počasí se určitě vyplatí koupit si takové, které mají silnější podrážku. Vypadají skvěle nejen k sukním a šatům, ale i ke kalhotám.
Protože dny začínají být chladnější, určitě přemýšlíte, co si vzít na vrch. V rámci módních trendů doporučujeme XXL bomber, a to v jakémkoliv vzoru, barvě, ale i třeba materiálu - nejvíc letí kožené a DENIM. Pro elegantnější outfity jsou tu dlouhé vázací kabáty.

Nabídka, která se neodmítá

Do pondělí 17. října vracíme z každého nákupu na Zalando-Lounge.cz krásných 6 % zpět! Zalando-Lounge je outlet s více než 2 000 značkami, a to nejen módy. V nabídce jsou také doplňky do domácnosti, které vám určitě nesmí chybět.

Přejít do obchodu

Líbil se vám článek, chcete získávat peníze ze svých nákupů zpět, ale ještě nejste členem? Zaregistrujte se na VratnéPeníze.cz teď a s promo kódem vip22 získáte po celý rok o 30 % vyšší cashback!

Registrovat se ZDE