TOP 10 hotelů s nejkrásnějším výhledem

Už přemýšlíte nad letní dovolenou a ještě nevíte, kam se letos vydat? Přinášíme vám tipy na hotely s těmi nejkrásnějšími výhledy napříč světem. 🌍

TOP 10 hotelů s nejkrásnějším výhledem

Už přemýšlíte nad letní dovolenou a ještě nevíte, kam se letos vydat? Přinášíme vám tipy na hotely s těmi nejkrásnějšími výhledy napříč světem. 🌍
24. 4. 2023
Cestování Inspirace Tipy

Už přemýšlíte nad letní dovolenou a nevíte, kam se letos vydat? Přinášíme vám tipy na hotely s těmi nejkrásnějšími výhledy napříč světem a k tomu skvělý tip, jak ušetřit až 4 % z ceny dovolené! 🤩

Komu se nechce až na druhou stranu zeměkoule, pro ty jsme našli dva hotely hned v Itálii. Pro náročnější cestovatele máme připravené i Maledivy nebo třeba Saudskou Arábii.

Veškeré ubytování seženete jednoduše na Bookingu a od nás navíc z každé rezervace získáte cashback až 4 %.
Na konci článku naleznete návod, jak na to.

Teď už se pohodlně usaďte a pojďte se kochat krásnými výhledy, které jen tak někde nenajdete.

Nejkrásnější hotelové výhledy

Hotel Ceasar Augustus - Capri, Itálie (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Capri

Začneme Evropou, a to konkrétně Italskou přímořskou obcí Anacapri na malém Neapolském ostrově Capri. Tento pětihvězdičkový hotel má od zákazníků, naprosto výjimečné hodnocení 9,5/10. Nechybí zde wellness, bazén, restaurace á la carte a samozřejmě je každý den v nabídce snídaně.

Nejbližší pláž se nachází už 450m od hotelu, a kromě ležení na pláži zde můžete i šnorchlovat, rybařit, a ti aktivnější z vás se mohou vydat na pěší turistiku po krásném okolí.

Podívejte se na tu romantiku – nechtěli byste zde večeřet při západu slunce?

Rezervovat s cashbackem až 4 %

V Itálii se ještě chvíli zdržíme a posvítíme si na výhled z hotelu Le Sirenuse. Ten se nachází v, dnes velmi oblíbeném a populárním, městě Positiano.

Le Sirenuse - Positiano, Itálie (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Positiano

Hotel je na Bookingu zákazníky opět hodnocen naprosto výjimečně, a to 9,7/10 a to se podepisuje i na jeho obsazenosti. Pokud se chcete v hotelu ubytovat na více než 3 dny, zbývá na vás letní měsíc srpen. Ten výhled je ale opravdu neuvěřitelný.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Katikies Santorini - Oia, Řecko (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Recko

Od Itálie se posuneme kousek dál, ale pořád se držíme v Evropě. Řeč je o Řeckém městě Oia na ostrově Santorini. Celý ostrov se v poslední době těší velké oblíbenosti, a tak si myslíme, že by jeho návštěva neměla uniknout nikomu.

Vybrali jsme pro vás pětihvězdičkový hotel s fantastickým hodnocením 9,4/10.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Úplně na druhé straně světa, přesněji řečeno více než 18 tisíc kilometrů, leží další hotel z našeho výběru. Jmenuje se Blanket Bay a sídlí na Novém Zélandu.

Blanket Bay - Grenorchy, Nový Zéland (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Novy_Zeland

Naprosto výjimečný hotel s hodnocením 9,9/10 se nachází jen pár minut od letiště Glenorchy, na břehu řeky Dart River. Z jedné strany budete obklopeni horami, výhled se upíná na azurově modrou řeku. V letních měsících se zde teplota pohybuje mezi 8 až 13 stupni Celsia. Tento pobyt je přes léto vhodný pro ty, kteří se před létem snaží spíše utéct.

Teploty od 25 ° do 30° zde najdete v lednu a únoru.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Lago Grey - Chile, USA (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Chile

O pár tisíc kilometrů blíž k nám se nachází Hotel Lago Grey, který najdeme v Chile. Z České republiky je vzdálenost lehce přes 12 tisíc kilometrů. A platí zde podobná teplotní pravidla – nejteplejší měsíce, pocitově letní, jsou mezi listopadem až lednem. Skvělými aktivitami v Chile jsou surfování a turistika a určitě byste neměli vynechat ochutnávku typických místních pokrmů, jako je například Empanada nebo Curanto. Díky své bezpečnosti je tato země vhodná i pro cestování s dětmi.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Enchantment Resort - Arizona, USA (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Arizona

Přesuneme se do Spojených států amerických, do Arizony. Nekonvenčně umístěný hotel mezi červenými skalami na vás jistě udělá dojem. Jmenuje se Enchantment Resort a zákazníky je hodnocen 8,9/10. Přes den turistika, koupání v bazénu, večer grilování u velkého kulatého ohniště. Půjčte si auto a za pouhé 2 hodiny už se můžete procházet městem Phoenix. Pobyt v resortu si chválí jak páry, tak rodiny s dětmi.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Bianca Sands - Ostrovy Turks a Caicos (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Turks_Caicos

Další hotel s tím nejkrásnějším výhledem leží na stejné polokouli, jako předchozí dva. Řeč je o Ostrovech Turks a Caicos, které najdeme necelých 8 tisíc kilometrů od České republiky. Hotel jménem Bianca Snads on Grace Bay se, jak už název napovídá, rozkládá na bílé písčité pláži poseté palmami a opravdu to tam vypadá jako ráj na zemi. Pokud by vás hotelová pláž nebavila, nezoufejte, ostrov je plný těch nejkrásnějších pláží. Hotel disponuje samozřejmě bazénem a barem.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Soneva Fushi - Maledivy (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Maledivy

Na druhé straně polokoule, kousek od Srí Lanky, najdeme snad nejznámější ostrov mezi milovníky dovolenkové romantiky – Maledivy. Ubytování se nachází na ostrově Kunfunadhoo, což může vzbuzovat dojem, že vás napadne černobílý medvídek, který umí Kung Fu 😊 Nemusíte se bát, pandy na ostrově nenajdete a místní obyvatelé jsou moc milí. Další věcí, která stojí za zmínku je určitě to, že v tomto resortu vám k jídlu s úsměvem dopřejí i alkohol.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Rabot Hotel - Svatá Lucie (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Svata_Lucie

U ostrova Barbados leží ostrov Svatá Lucie, a i tam jsme našli hotel s krásným výhledem. Tento hotel se od ostatních liší tím, že je striktně jen pro dospělé. Toužíte po romantické dovolené ve dvou? Romantická večeře při západu slunce a vyhlídce na horu Petit Piton zažehne jiskru lásky snad v každém.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Habitas AlUlA - Ula, Saúdská Arábie (toto je rezervace bez cashbacku, cashback až 4 % získáte ZDE)

Saudska_Arabie

Takovou třešinkou na dortu je poslední hotel, který není ani tak úplně daleko. Najdeme ho v Saudské Arábii a jedna noc pro dvě osoby vychází již od 8 000 Kč. Na výběr je hned z několika apartmánů, resort nabízí bazén, single trampolíny a kolem dokola se rozprostírají velké červené skály.

Rezervovat s cashbackem až 4 %

Jak nakoupit s cashbackem:

K úspěšnému získání vratných peněz je nutné mít v době rezervace zobrazeno logo VratnéPeníze.cz přímo na stránce Booking.com v horní části obrazovky. Toto logo se při správně provedené rezervaci propíše i do potvrzovacího e-mailu.

Booking